SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Neler yapabiliriz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yonetici Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı yonetici Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Neler yapabiliriz?
    Gönderim Zamanı: 01.Aralık.2008 Saat 14:32

Neler yapabiliriz?

Sandıklı’ ya gönül verenler

Sandıklı İlçemizde göreve başlayalı 3 ay oldu. Bu zaman dilimi İlçeyi tanıma ve yapılabilecekleri görme adına şimdilik yeterli, Ama her yeni gün mutlaka bizlere yeni bir şeyler öğretmelidir ve öğretecektir de.

Sandıklı devasa problemleri olmamakla birlikte eğitim, sosyal, kültürel alanlarda yapılması gerekenlerin olduğu bir İlçe. Ancak yapılacakları falan kişi veya kurumlar yapsın kolaycılığına kaçmadan ekip halinde yapmanın yolları araştırılmalıdır. Elimizde sihirli değnek yok. her şeyi hallederiz iddiasına da sahip değiliz. Ancak iyiniyetimizden şüpheniz olmasın. Sizin için sizinle birlikte çalışmayı vaat ediyoruz. Sandıklı’ nın değerlendirilmemiş potansiyellerini harekete geçirecek fikir, plan ve projelere açığız. Bunları sizlerden bekliyoruz, üzerimizdeki ölü toprağını kaldırmak için böyle bir fikir jimnastiğine acilen ve şiddetle ihtiyacımız var.

Bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyor ve değerli katkılarınızı bekliyoruz.

Önce fikir, sonra proje üretelim. Selam ve saygılarımla.

Samet ERCOŞKUN

Sandıklı Kaymakamı

Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
  Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Aralık.2008 Saat 01:26
İyi günler Sn. kaymakamım;

Öncelikle bu sitenin hizmete girmesinden ötürü emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve memleketimize hoşgeldiniz demek istiyorum.

Sandıklı'ya ait diğer web sitelerinden çalışmalarınızı, daha doğru bir ifadeyle Sandıklı'nın genel çalışmalarını takip etmeye çalışıyorum. Sizin, köyleri gezerek halkın derdini dinlemeniz, bana rahmetli valimiz Recep YAZICIOĞLU'nu hatırlattı. Sandıklımızda bildiğim kadarıyla gidemediğimiz yer yok ancak gitmediğimiz yerler var zannediyorum. Bu konudaki çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Esas konuya gelecek olursak, benim küçüklüğümden beri Sandıklı'yı geliştireceğine, onun adını duyuracağına inandığım iki temel konu var: 1-) Kaplıca, 2-) Sandıklı Leblebisi.

Kaplıca konusu, sanıyorum son zamanlardaki çalışmalarla hakettiği yeri bulacak, bekleyip göreceğiz.  

Bilmiyorum siz memleketimize gelmeden önce leblebimizin nâmını duymuş muydunuz? Türkiye'de leblebi denince ilk akla gelen yer Çorum'dur. Hâlbuki bizim leblebimizden, Eylivâ Çelebi'nin seyahatnamesinde bahsedilmekte, halkın büyük çoğunluğunun geçim kaynağı olarak gösterilmektedir. Bu bilgi zaten sitenizde mevcut.

Buradan hareketle şöyle bir öneri getirmek istiyorum. Afyonkarahisar-Antalya karayolu kenarlarına, başta leblebi olmak üzere bu tip ürünlerinin satışının yapıldığı dükkanların taşınması, Sandıklı'ya gelir kaynağı olarak geri dönecektir. Maalesef bu yolda, özellikle tatil zamanları bir hayli araç geçiyor ancak Sandıklı seyrediyor.

Şimdilik bu kadar. Daha güzel günlere erişmek dileğilyle...

İsmail Burak TUĞRUL
Yukarı Dön
BAŞAVCI Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı BAŞAVCI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30.Aralık.2008 Saat 11:59
Sayın Kaymakamım bu siteyi hazırladığınız için öncelikle çok teşekkür ediyorum.
Sitenizde öncelikle kış günlerinde okulların tatil olup olmadığının anında yayınlanmasını.
Gün Fm ' in yaptığı gibi güzel Sandıklımızın canlı yayın  ile bu sitede de yayınlanması.
Bilhassa kış günlerinde jeotermal olmayan bölgelerde hava kirliliğinin çok olması nedeniyle jeotermal çalışmalarına hız verilmesi.
Çarşı esnafının yaya kaldırımlarına koydukları eşyaların kaldırılarak yayaların rahatca çarşılarda dolaşmasının sağlanması.

Yukarı Dön
Sener Catalpinar Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Sener Catalpinar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17.Haziran.2009 Saat 14:28
Sayin Kaymakamim
Öncelikle sizin kisiliginize saygi duydugumu gecmis görevleriniz hakkinda yeterli bilgiye sahip oldugumu bilmenizi isterim.
Sandikli sizin gibi degerli sahsiyetleri kazandigi icin bana göre cok ama cok sanslidir.
Sandiklida neler yapabilecegimiz konusunda  bizlere büyük görevler düsmektedir bu baglamda sizin halk ile ic ice olmaniz yeni projelerle aktif olusunuz hürmete layiktir.
Sahsiniz araciligi ile Sandiklida büyük öcüde Agaclandirma girisiminin oldugunu biliyorum bu baglamda Kumalar yamaclarininda tipki akdag gibi yemyesil görmek cocuklugumdan bu yana özlemdir.
 Su an görevde bulunan Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu eminimki bizleri bundan mahrum etmiyecektir.
Burda cok sayida fikir bazinda  elimden geldigince mesaj atmaya gayret edecegim zira Halkini dinliyen bir Kaymakama kavusmak bizleri heyecanlandiriyor.

Selam ve Saygilarimla
Sener Catalpinar
Ballik.net (Almanya /Frankfurt)
Unutma unutulanlar unutanlari asla unutmazlar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör